avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua. unde se depune o contestatie pentru amenda ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua. unde se depune o contestatie pentru amenda rovinieta ...

buna ziua. unde se depune o contestatie pentru amenda rovinieta ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:37, 19 Octombrie 2023
Buna seara!
Gasiti aici detalii
[ link extern ]
Contestatia (plingerea contraventionala impotriva acelui PV) se depune la judecatoria de care apartineti, in maxim 15 zile de la data comunicarii.

Ancaandrea a scris:

buna ziua. unde se depune o contestatie pentru amenda rovinieta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii contestație amenda rovinieta Ramona98 Ramona98 Buna seara. In data de 05.01.2023 am vândut autovehiculul, iar in data de 14.01.2023 a fost înregistrat ca circula fără rovinieta(noul proprietar). Astăzi ... (vezi toată discuția)
Buna seara! o cunoștință de a mea a primit amenda pentru ... Yonela17 Yonela17 Buna seara! O cunoștiință de a mea a primit amenda pentru rovinieta nevalabila, deși aceasta era plătită si in termen. A primit amenda pentru data de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am primit o amendă pentru circulație fără rovinietă ... fabi_arina fabi_arina Bună ziua. Am primit o amendă pentru circulație fără rovinietă pentru o mașină pe care am vândut-o în 2014. De la data vânzării am schimbat ... (vezi toată discuția)