avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Eu si sotia am divortat in 2021 la notar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Eu si sotia am divortat in 2021 la notar ,imobilul ...

Buna ziua
Eu si sotia am divortat in 2021 la notar ,imobilul detinut de noi a fost facut donatie catre cei 2 copii minori (tot la notar)
Langa aceasta donatie a fost facut si un uzufruct catre fosta sotie
In cartea funciara exista doar donatia nu si uzufructul
Intrebarea mea este acest uzufruct este legal sau nu?
Poate merge sotia acum dupa 2 ani sa inscrie in cartea funciara?
De ce nu a trimis notarul direct cum a trimis si donatia?
Cum pot eu anula acest uzufruct
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:09, 19 Octombrie 2023
Mergeti cu actele la notarul care s-a ocupat de caz ca sa va lămuriți.
Buna ziua si multumesc de raspuns ,ideea este ca nu as vrea cumva sa anunt notara de greseala si sa fie rectificata ,as prefera ca acest lucru sa ma ajute sa anulez acest uzufruct
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca exista in act, nu se poate anula, doamna poate renunta la el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare ipoteca legala tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! In urma unui [b]contract de donatie[/b] a unui apartament de doua camere am solicitat doar dreptul de \\" uzufruct ... (vezi toată discuția)
Am o problema majora ememe ememe am un apartament care e al mamei dar avem drept viager si eu si fosta sotie(sunt divortat).casa , la 18 ani,va fi al copilului dar fosta sotie nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Uzufruct, posibilitate revocare Pusica Pusica Buna ziua, intrebare uzufruct referitoare la urmatoarea speta: Imobil dobandit in timpul casatoriei de catre soti, proprietate comuna, in cote egale, ... (vezi toată discuția)