avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, as avea o nelamurire cu privire la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, as avea o nelamurire cu privire la corespondenta privata: ...

Buna ziua,
as avea o nelamurire cu privire la corespondenta privata: daca cineva poate fi obligat prin instanta de judecata sa prezinte altei persoane corespondenta privata(scrisori, sms, mesaje, etc)? Pun aceasta intrebare pentru faptul ca sunt presata zilnic sa prezint fostului sot corespondenta mea privata, sa fie convins ca am aflat de la terta persoana faptul ca ma insala si vrea sa stie daca acele mesaje exista si sub ce forma fac referire la persoana lui.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ecaterinabalint , utilizator 10:03, 20 Octombrie 2023
NU.
Multumesc pentru raspuns. Inseamna ca a fost informat/indrumat gresit fostul sot. Este convins ca poate solicita prezentarea acelor mesaje

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu moartea, denigrare, urmarire gabi_2010 gabi_2010 Buna seara. Am nevoie de o indrumare pentru ca nu stiu la cine sa mai apelez. De 4 ani sunt amenintata prin mesaje pe tel, sms-uri, sunt urmarita, mi se pune ... (vezi toată discuția)
Distrugere corespondenta afisata - nup 195 cp marilyn31 marilyn31 Am facut cu ceva timp in urma o plangere in baza unor infractiuni prev si ped de 195 Cod pen. - Violarea secretului corespondentei. In fapt am sesizat organele ... (vezi toată discuția)
Caracterul public al postărilor de pe facebook danhaiduc danhaiduc Buna ziua, Sunt perplexat in legatura cu sentinta civila 1323/2015, Fagaras: Preluare din sursa: ... (vezi toată discuția)