avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca un individ mia stat ilegal fara chirie in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca un individ mia stat ilegal fara chirie in apartament timp ...

Daca un individ mia stat ilegal fara chirie in apartament timp de 3 ani și îi cer 400 euro chirie.lunar..cum se calculează dobânda și penalitățile?aștept răspunsul dvs.sau care sunt dobânzile și penalitățile in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:47, 20 Octombrie 2023
pai nu se calculeaza din urma daca fixati chirie acum, nu ii puteti cere retroactiv
Înseamnă că l-ați tolerat, poate așa v-ați înțeles atunci, altfel cum putea să stea 3 ani în imobil fără să-l evacuați`?!
Trebuia să-i faceți la început contract de chiriaș legal înregistrat la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze contract de inchiriere adele2012 adele2012 Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea problema. Detin un imobil pe care l-am inchiriat cu suma de 400 euro, echivalentul in lei. Chiriasul insa a tinut ... (vezi toată discuția)
In luna februarie am inchiriat un apartament pe care l-am inregistrat ... camelian camelian In luna februarie am inchiriat un apart pe care l-am inregistrat la Anaf in oct. Chiriasul nu platea chiria la tim si utilitatile. La lasat in apart pe ... (vezi toată discuția)
Contract de închiriere mobil semnat de altcineva în locul proprietarului. poate fi evacuat chiriașul din acest motiv? Danut92 Danut92 Buna ziua, ma numesc Dan, dintr-o greseala mama mea a semnat contractul de chirie pe data de 21.10.2017 ( neavand nici un drept de semnatura ), ea nevazand sa ... (vezi toată discuția)