avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... un produs trimis in service (o placa de baza pentru un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

un produs trimis in service (o placa de baza pentru un PC) a ...

un produs trimis in service (o placa de baza pentru un PC) a fost returnat cu stricaciuni fizice. ce se poate face in cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: mihai335 , utilizator 22:04, 20 Octombrie 2023
1) Plangere scrisa (posta sau email) la service (necesara la pasul urmator). Adica le sesizati problema, ca sa le dati ocazia sa repare stricaciunea (daca ati facut deja asta, treceti la pasul 2).
2) plangere la ANPC.
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2023
mihai335, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie ionutpop31 ionutpop31 In cazul unui produs electronic cu probleme (memorie DDR calculator), care este in garantie 2 ani, trimis in service, produs care din pacate nu mai este in ... (vezi toată discuția)
Imi cer bani sa-mi repar telefonul in garantie Pana Mihai Pana Mihai Buna ziua! In urma cu o saptamana am trimis telefonul la garantie si astazi am primit urmatorul mesaj: Stimate client, Pentru produsul dumneavoastra V1Viper ... (vezi toată discuția)
Nelemuriri legate de garantia unu laptop VladMusat VladMusat Buna ziua. Acum aproximativ un an jumatate am achizitionat un laptop (destul de scump). In primele 2-3 luni am fost nevoit sa il duc la garantie datorita ... (vezi toată discuția)