avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acordul vecinilor sală jocuri de noroc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acordul vecinilor sală jocuri de noroc

Bună ziua,

Recent la parterul blocului sa deschis o sală de jocuri de noroc (păcănele).
Sunt vecini direct (perete comun) cu acest spațiu, zgomotul aparatelor este deranjant.
Problema este următoarea, nici asociația nici vecinii direcți nu au fost întrebați dacă sunt de acord cu această sală de jocuri de noroc, înainte fiind spatiu comercial, magazin electrocasnice.

Nu ar fi trebuit să aibă nevoie de acordul vecinilor? Știu că nu de mult sa schimbat legea pentru firmele cu sediu in apartamente să nu mai fie obligatoriu acordul vecinilor.
Dar în cazul ăsta nu este doar o firma ci un punct de lucru, cu activități care generează mereu zgomot, persoane care fac larmă (clienții săli) etc.

Dacă ar fi avut nevoie de acord și nu îl au care este șansa de a câștiga în justiție?

Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 08:16, 23 Octombrie 2023
Daca cititi cu atentie o sa vedeti ca este vorba despre spatii are isi shimba destinatia.Mai exact daca am un apartament la etajul 5 si vreau sa-mi fac birou de avocatura am nevoie de acordul vecinilor. Eu vorbesc din experinta mea dvs. imi spuneti din povesti auzite la coltul strazii.Poate aflam de la initiatorul acestui forum ce raspuns a primit de la asociatia de locatari si eventual de la organe statului de la care a cerut lamuriri.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Am făcut sesizare la ISC Iași precum și la Poliția Locală și mi-au comunicat că nu este necesar acordul vecinilor de moment ce blocul a fost prevăzut dinconstrucție cu spații comerciale la parter conform Legii nr. 50 din 29 iulie 1991 privind autorizarea în construcții.
V-ati facut reclamatie singur sau cum?
Eu va spun in calitate de presedinte al unei asociatii.
NU deschide nimic imic daca asociatia nu doreste.
Cum suna cum vine politia locala si amendeaza zilnic daca e cazul.
Doar am extras din ce sa scris pe un alt forum.Nu este nici o problema ca persistati in greseala,problema este ca sunt persoane care iau drep buna o informatie falsa.
Nu este nici o greseala.
Omul poate reclama si vede rezultatele.
Ati postat ce ati dorit.
Sunt zeci de discutii unde oamenii ii impiedica legal prin metodele aratate.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor marinica12 marinica12 Subiect: Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor Avem o problema locuiesc la etajul 3 si la parterul blocului sunt spatii comerciale din ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei unui spatiu camercial Doldrums Doldrums Buna ziua. La parterul blocului in care locuiesc s-a deschis recent un restaurant in incinta unui spatiu comercial(a fost spatiu comercial de la ... (vezi toată discuția)