avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua ! Am o întrebare/nelămurire urgentă... ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua ! Am o întrebare/nelămurire urgentă... Eu sunt ...

Bună ziua ! Am o întrebare/nelămurire urgentă... Eu sunt în CM , mai exact în CM prin comisie , (după cele 183 zile ) , și acum , la ultimul CM , mi-au dat pt 90 de zile, doar că a trebuit să aștept de la bucurești undeva la 3 săpt pt el, fapt pt care am anunțat la muncă, cum mi-a spus doctorul. Problema este că , pe data de 19 luna curentă , mi l-eau eliberat, unul pt toată luna aceasta , și unul pt 2 zile , de luna trecută (29&30). Mă sună ieri de la muncă, că cei de la birouri mă pun să sun doctorul să anuleze medicalul (cel pt luna trecută de 2 zile, întru-cât ei m-au trecut pe statele de plată cu CO , în loc de CM, neavând CM fizic.. , și că acum, ei nu mai modifică din CO-ul treut de ei în CM . Este posibil așa ceva ? Ei nu sunt oblogați să modifice ? Dacă cer medicului anularea CM-ului (cel de 2 zile) și modificarea celui pt luna curentă, ca și continuitate la vechiul medical , nu mă afectează ? Eu am înțeles că cei de la muncă (birouri) sunt oarecum , obligați să modifice , pt că ei au fost anunțați din timp că va dura până la 3 săpt să îmi vină de la București răspunsul...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:39, 22 Octombrie 2023
Cei de la munca trebuie sa rectifice greseala efectuata si nu dvs./medicul.
Ultima modificare: Duminică, 22 Octombrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna aprobat telefonic DenisaIoanaP DenisaIoanaP Mi s-au aprobat 5 zile de concediu de odihna telefonic de catre manager, nu ma simteam bine in urma unei interventii chirurgicale, iar medicii negasind cauza, ... (vezi toată discuția)
Co ela_79 ela_79 Buna ziua. As dori daca poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema legata de contractul de munca, mai exact de perioada de concediu de odihna. Pana pe 5 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna diminuat din cauza de concediu medical coromadaniel coromadaniel Buna ziua, Sint angajat la o societate comerciala, am dreptul la 22 zile de concediu de odihna anual. Din acest concediu mai aveam un \"rest\" de 2 zile ... (vezi toată discuția)