avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua Ce condiții trebuie să îndeplinesc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a primi ...

Bună ziua
Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a primi ajutorul pentru casatorie de la angajatorul privat la care sunt angajat?
Acesta are dreptul de a refuza un drept ce este specificat în contractul colectiv de muncă încheiat între mine și el ca angajat ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 24 Octombrie 2023
Contractul colectiv de muncă nu se încheie între angajator si dvs ..poate va referiti la contractul individual de muncă ... daca acest drept este stipulat in c.i.m., atunci refuzul de a va aferi acele zile poate fi sesizat ITM-ului.
Da la acela mă refeream.
Deci dacă nu se oferă acele beneficii specificate în contract le pot face în prealabil o sesizare la Itm
Nu știu dacă ar fi o idee bună să încerc varianta admiabilă prin a cere o audiență directorului de companie înaintea sesizări, dumneavoastră ce părere aveți?

Cornel Vasile a scris:

Contractul colectiv de muncă nu se încheie între angajator si dvs ..poate va referiti la contractul individual de muncă ... daca acest drept este stipulat in c.i.m., atunci refuzul de a va aferi acele zile poate fi sesizat ITM-ului.

Sesizarea o faceti cand aveti refuzul acordarii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere itm florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Daca am facut plangere la ITM si s-a solutionat in favoarea angajatorului,desi eu am documente ca nu este adevarat ceea ce mi s-a sraspuns de la ... (vezi toată discuția)
30 de zile de la depunerea unei sesizari catre: i.t.m.bucuresti-inspectia muncii -garda financiara. nici un raspuns... ContSters212747 ContSters212747 Pe data de 23.06.2011 ( luna Iunie ) am sesizat Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti- In legatura cu contracte de munca Semnate numai de patron Noi ... (vezi toată discuția)
Plata salariului dupa perioada de proba leony2005 leony2005 Buna ziua, am fost angajat la o companie cu contract de munca pe perioada nedeterminata, cu o perioada de proba de 90 de zile.La expirarea perioadei de proba ... (vezi toată discuția)