avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune dupa bunici
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune dupa bunici

Buna ziua,
Bunicii mei paterni (decedati) au avut in proprietate o suprafata de teren arabil din timpul casatoriei lor ( titlul de proprietate este pe numele bunicului meu )
Singurul lor copil, tatal meu ( casatorit cu mama mea care este in viata ) a decedat si el, fara a fi facut succesiunea pe acest teren in timpul vietii sale.
Eu si fratele meu suntem singurii copii ai parintilor nostri.
Intrebare : cine sunt mostenitorii in acest moment daca se demareaza procedura succesorala pentru acest teren ?
Multumesc anticipat pentru eventualele lamuriri !
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:40, 24 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mostenitori sunt mama si cei doi frati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenuri extravilan mostenite pentru care se cere iesire din indiviziune anddaria anddaria Sunt unica mostenitoare a tatalui meu , mama fiind decedata anterior. Tata a decedat in noiembrie 2011. Prin testament , tata ( care mai are un frate ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune teren extravilan. Am si eu o problema cu o succesiune si v-as ruga mult de tot daca ar putea cineva sa ma ajute cu un raspuns. Exista un titlu de proprietate ( 10 ha teren ... (vezi toată discuția)
Dezbatere Vera1990 Vera1990 Tatal meu a decedat in octombrie 2016.divortat in 2015 nu a fost facut partaj la divort.detinatori(apartament si masina).parintii tatalui au decedat in 2014 ... (vezi toată discuția)