avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontarea transportului unui angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontarea transportului unui angajat

Buna ziua.
Am o întrebare legata de decontarea transportului către angajați:Daca pana acum angajatul venea la muncă cu masina proprie iar firma deconta combustibilul in functie de distanta ,iar la un moment dat acestui angajat i s-a stricat masina atunci ce variante ar fi corecte pentru a asigura transportul angajatului la firma? Restul angajaților continuă sa vina cu masina personala sau au transport asigurat.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2023
S_GABYTA_80, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:08, 26 Octombrie 2023
In regulam,entul intern sau in ccm aplicabil ar fi trebuit sa se specifice ce se intampla in astfel de situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! lucrez la o companie detinuta majoritar de statul ... vlad.munteanu vlad.munteanu Buna ziua! Lucrez la o companie detinuta majoritar de statul roman. Conform Contractului colectiv de munca am dreptul sa imi decontez naveta dintre ... (vezi toată discuția)
Decontare benzina angajati ioana10 ioana10 Buna ziua... as dori sa intreb daca poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema. La firma la lucrez se doreste gasirea unei forme juridice legale de ... (vezi toată discuția)
Drepturi ccm smari smari buna ziua! in CCM , la o institutie publica se precizeaza conform unui articol...,, pentru salariatii xxxxx , care nu au domiciliul in localitatea in care ... (vezi toată discuția)