Buna ziua!Daca am avut o sancțiune disciplinara radiată la un angajator,cu 10 ani in urma și vreau sa merg la un concurs la alt angajator,sunt obligată sa declar sancționează respectiva?Am un formular de concurs și acolo am o declarație sub sancționează Codului penal,ca am avut sau nu sancțiuni in perioada lucrata.
Bună ziua!
Pentru binele dvs.ar fi bine sa nu declarați sancțiunea de acum 10 ani de la celălalt angajator; oricum, ea legal, a fost radiata!
In schimb, daca angajatorul la care mergeți, ar vrea sa fie "mai catolic decât Papa", ar putea face o adresă către angajatorul vechi să îi ceară informații despre dvs., inclusiv despre sancțiuni, și acesta ar putea indica sancțiunea respectiva.....iar dvs.ati fi prins cu minciuna....Dar, in practica, nu fac angajatorii adrese către vechii angajatori ai potențialilor viitori salariați....
Așa că, vă sfătuiesc să procedați cum va dictează conștiința!.....
Noul angajator nu poate solicita decat anumite informatii de la vechii angajatori si doar cu incunostintarea prealabila a celui in cauza...iar sanctiunile nu intra in aceste informatii ... fiind radiata , nu mai are nicio relevanta .
Acte angajare
lavin12
Buna ziua.
Zilele urmatoare trebuie sa prezint actele de angajare pentru un nou job... problema este ca la ultimul loc de munca am lucrat 1 an si am ... (vezi toată discuția)
Creante si datorii prescrise
Conform pct.46/omf1753/2004 nu mai putem scoate din evidenta crentele si datoriile prescrise fara parcurgerea tuturor pasilor judecatoresti pt decontarea ... (vezi toată discuția)