avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! As dori sa stiu daca mama mea a obtinut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! As dori sa stiu daca mama mea a obtinut prin succesiunea ...

Buna ziua!
As dori sa stiu daca mama mea a obtinut prin succesiunea de mostenire autoturismul care a fost pe numele talui meu decedat imi poate face mie contract de comodat?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 18:24, 27 Octombrie 2023
Da, poate
Bună seara!
Da, sigur că poate să vă facă dvs.contract de comodat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repost: contract comodat/rca klein90_m klein90_m Buna seara! Un autoturism este mostenit de catre sotie, sotul ei fiind decedat. Actele masinii sunt pe decedat. Din cat am inteles, contract de comodat se ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pfa georgemarius georgemarius Buna ziua, Doresc sa imi infiintez un PFA si prima etapa a fost sa obtin contractul de comodat pentru sediul PFA. Mama a fost de acord sa imi semneze un ... (vezi toată discuția)
Suntem 2 frati si mama. tata a decedat in 2021. vrem sa dezbatem ... silviu1975 silviu1975 Suntem 2 frati si mama. Tata a decedat in 2021. Vrem sa dezbatem succesiunea dupa bunici, parintii tatalui meu. Tata mai are 2 frati, ambii in viata. Nu am ... (vezi toată discuția)