avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sold foarte mare la contul casa în lei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sold foarte mare la contul casa în lei

Buna ziua,
Am urmatoarea problema. Avand in vedere viitoarele modificari, cum pot proceda cu un sold foarte mare la casa?Administratorul a imprumutat firma cu bani si as dori sa inchid contul de casa prin cont 4551. Este posibil aceasta metoda, sau trebuie sa platim dividende pe soldul casei?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 27 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: JILAVEANU MARIA , utilizator 08:17, 30 Octombrie 2023
este posibil daca aveti creditare firma in 4551. Restituiti creditarea de firma prin casa cu dispozitii de plata 10.000 lei /zi pana intra in vigoare noile masuri din 13.11.2023
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sold casa andreea68 andreea68 Buna . O firma are un sold la contul5311 \\"Casa\\" de aproape 180000 lei. Faptic sigur ca nu este asa.Cum poate fi diminuat? (vezi toată discuția)
Avansuri spre decontare administrator tampau gabriela tampau gabriela Asociatul unic al unei firme a avut aport personal adus in firma de 100.000 lei (sume inregistrate in cont 4551 ) .In urma cu doi ani am majorat capitalul ... (vezi toată discuția)
Reducere capital social tampau gabriela tampau gabriela In urma cu 2 ani am facut la SC majorare capital social din contul 4551 . As dori sa stiu daca se poate face acum reducerea capitalui social tot prin contul ... (vezi toată discuția)