avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, Locuiesc la etajul 1 într-un bloc cu 4 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, Locuiesc la etajul 1 într-un bloc cu 4 etaje.. vecinii ...

Bună ziua,
Locuiesc la etajul 1 într-un bloc cu 4 etaje.. vecinii de la etajele 2 și 3 a și-a au tăiat țevile verticale comune de încălzire, solicitant acordul dor vecinului de la etajul 4..
Am făcut sesizare la societatea de termoficare și la primărie.
A venit reprezentantul Poliției Locale - Serviciul disciplina in construcții și vecinii au primit somație să pună țevile la loc.
Înțeleg că vecinii refuza să pună tevile, încercând să facă o ...improvizație cu puișori puși la vecina de la etajul 2.
Eu doresc sa fie puse tevile la loc.si nu îmi retrag sesizarea
Plus că vecinul de la etajul 3 , urmare faptului că a renovat apartamentul...a dărâmat pereți din imobilul sau.
Întrebarea mea este daca această improvizație cu puișori poate fi considerată că rezolvarea situației cu țevile?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Maria Nicoleta D , utilizator 09:08, 30 Octombrie 2023
Va mulțumesc mult pentru informații.
Este posibil că acei ... puișori sa fie niste robineți montați la fiecare țeavă ??

POPA GHEORGHE a scris:

Numai imbinarea tevilor nu asigura umplerea instalatiei si circulatia fluidului.Trebuie plantata o aerisire in partea cea mai de sus a tevii de legatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare machiavelli machiavelli Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Am cumparat un apartament intr-un bloc legat la reteaua de termoficare. Apartamentul meu este debransat (cu toate ... (vezi toată discuția)
Problema debransare - m-am trezit cu tevile taiate :) adinov adinov Am depus cererea pentru debransare la regia de termoficare. Am fost sunat pentru programarea debransarii. Totul a decurs bine. Intre timp am angajat un ... (vezi toată discuția)
Plata pierderilor la caldura mara70 mara70 Locuim intr-un bloc din Galati si trebuie sa platim pierderile de la Apaterm chiar daca suntem debransati. Apartamentul este situat la ultimul nivel, etajul ... (vezi toată discuția)