avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bani dupa divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bani dupa divort

Buna ziua. O persoana a divortat de sotia lui pe cale notariala, pastrand si copiii. Fostii soti au locuit intr-o casa cumparata de la stat la inceputul anilor 2000, pentru suma de aprox 8 mii euro. Acum fosta sotie ii cere verbal 25 mii euro, spunand ca e echivalentul cotei-parti care ii apartine din casa (o apreciere nefondata). Cum sa procedeze domnul? Sa ii dea banii? Sa astepte pana introduce doamna o actiune de partaj?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2023
Alx111, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:24, 29 Octombrie 2023
Poate merge la avocat.
Se pot întâlni cu avocati amândoi ca sa discute.
Nu costa cât un proces 2 ore cu avocat.

București 2023
Adica acum casa nu face 50 mii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate ataca o hotarare a curtii de apel ramasa definitiva? 36sorin 36sorin buna ziua! imi cer scuze in cazul in care problema mea a fost inserata intr-un forum gresit. problema pe care vreau sa o supun discutiei este a sotiei ... (vezi toată discuția)
Divorț fără partaj: soția supraviețuitoare poate solicita, la dezbaterea succesiunii, compensarea cheltuielilor făcute timp de 23 de ani pentru apartamentul bun comun? Urduban Dumitru Urduban Dumitru După divorțul din 2007, fără partaj, se profilează un proces în instanță, între soția supraviețuitoare și fiicele celor doi foști soți(ieșire ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de sfatul dumneavoastra safta ioana safta ioana Buna,am o mare problema si ca de obicei va cer sfatul.Sant divortata de tatal copiilor mei ,el a parasit domiciliul din anul 2000 avem 2 copii care acum sant ... (vezi toată discuția)