avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, am și eu o întrebare, am băgat cerere ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, am și eu o întrebare, am băgat cerere de divorț ...

Bună ziua, am și eu o întrebare, am băgat cerere de divorț și stau cu fetita mea pe care o am cu soțul, la iubitul meu, precizez ca tatăl fetitei(soțul legal) este arestat de 8 ani de zile și căsătoria am făcut o în timpul arestului lui, el având o condamnare de 18 ani..trebuie sa vina asistenta sociala sa vadă în ce condiții sta fata, întrebarea mea este, am vreo problema dacă eu stau la iubitul meu? Este ilegal sa declar asta?sau ma afectează cu ceva?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:54, 31 Octombrie 2023
Daca copilul are conditii locative si materiale si stabilitate nu e vreo problema in ancheta sociala. In fond doar nu o ia celalalt parinte nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separare cuplu - ce este de facut ? escape2009 escape2009 Problemele noastre stau in felul urmator : Sotia consuma alcool , la inceput a fost putin si mai usor , de circa 9 ani s-a intetit si a crescut cantitatea de ... (vezi toată discuția)
Cum sa ajutam o fetita? piticut86 piticut86 buna ziua.prietenul meu are o nepoata de 6 ani ,mamei ei a murit acum un an ramand la tatal ei.Ei stau la tara intr-o casa data de o femeie din mila raposatei ... (vezi toată discuția)
Custodie copil dragan oana dragan oana buna ziua!sunt o femeie de 34 de ani,casatorita si cu o fetita de 5 ani, aflata intr-o situatie trista.cu sotul nu ma mai inteleg deloc pentru ca nu ma mai ... (vezi toată discuția)