avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.imi puteți spune ce inseamna carte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.imi puteți spune ce inseamna carte funciara blocata?mulțumesc ...

Bună ziua.imi puteți spune ce inseamna carte funciara blocata?mulțumesc
Cel mai recent răspuns: aura19731991 , utilizator 18:40, 31 Octombrie 2023
Buna ziua,
Conform art.58 din Ordinul nr. 633/2006 pentru aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a birourilor de cadastru şi publicitate imobiliară: „În cazul în care în registrul general de intrare a fost înregistrată o cerere de eliberare a extrasului de carte funciară pentru autentificare, la solicitarea notarului public, numărul cadastral la care se referă cererea se blochează pe o perioadă de 5 zile lucrătoare, începând cu data şi ora depunerii cererii şi terminând cu sfârşitul celei de a cincia zi lucrătoare.”
Mulțumesc

Maria - Consilier juridic a scris:

Buna ziua,
Conform art.58 din Ordinul nr. 633/2006 pentru aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a birourilor de cadastru şi publicitate imobiliară: „În cazul în care în registrul general de intrare a fost înregistrată o cerere de eliberare a extrasului de carte funciară pentru autentificare, la solicitarea notarului public, numărul cadastral la care se referă cererea se blochează pe o perioadă de 5 zile lucrătoare, începând cu data şi ora depunerii cererii şi terminând cu sfârşitul celei de a cincia zi lucrătoare.”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce valabilitate are extrasul de carte funciară de autentificare? viliezwarez viliezwarez Buna ziua ma confrunt cu urmatoarea problema am apelat impreuna cu un cumparator la un notar la care a vrut dansul nu un notar pe care il cunosc eu iar acuma ... (vezi toată discuția)
Obligativitate intabulare Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti va rog de la ce data si prin ce lege a devenit intabularea obligatorie si s-a inlocuit vechiul sistem??? (vezi toată discuția)
Inscrierea intentiei de a ipoteca Irina S. Irina S. Inscrierea intentiei de a ipoteca blocheaza CF ? Daca sunt in negocieri cu un imprumutat (eu sunt cu imprumutatorul), pot prin Notar sa inscriu aceasta ... (vezi toată discuția)