avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatăl meu a decedat în anul 1988, în urma decesului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatăl meu a decedat în anul 1988, în urma decesului a rămas ...

Tatăl meu a decedat în anul 1988, în urma decesului a rămas un carnet de economii în valoare de 4300lei. Am deschis succesiune pentru a recupera banii dar nu sa făcut succesiunea și pentru imobiliare.Noi suntem 5 fratii, la acea vreme două surori erau minore, noi cei majori am renunțat la succesiune, acum eu locuiesc cu maicamea și vreau să facem actele pe casă, aș dori să știu unde trebuie să mă adresez la notar sau la instanta de judecata. Menționez că surorile nu au nimic împotriva.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:50, 31 Octombrie 2023
Daca va intelegeti toti mostenitorii cea mai simpla cale de urmat este sa va adresati unui notar din localitatea unde a avut ultimul domiciliu tatal dvs. si va indruma acesta ce aveti de facut mai departe.
Renuntatorii nu mai au niciun drept.
Cei 3 moștenitori care au rămas acceptanti trebuie sa se adreseze unui birou notarial si sa solicite un supliment la certificatul de moștenitor pe care l-ati obținut atunci, de la Notariatul de Stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În anul 1988 a decedat tatăl nostru și în urma dansului a ... Jaetel Jaetel În anul 1988 a decedat tatăl nostru și în urma dansului a rămas un carnet de economii pentru care am deschis taxa de succesiune, dar nu sa făcut taxă de ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa scaderea termenului legale. baracescumihai baracescumihai Locuiesc in casa bunicilor care au decedat de mult .S-a facut succesiunea dupa decesul bunicului ,in urma careia au ramas mostenitori bunica ,tatal meu si inca ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! tatal meu a fost casatorit cu o femeie cu 4 copii. ... Exatlon Exatlon Buna dimineata! Tatal meu a fost casatorit cu o femeie cu 4 copii. Ea a decedat acum 5 ani, iar tata acum 3 ani. Cat a fost in viata tata nu a facut succesiune ... (vezi toată discuția)