Și eu am bănuit, dar decizia asta a fost contestata de mine și am câștigat toate punctele la Curtea de apel. Buletinul primit acum are punctaj mai mic decât cel contestat de mine. Le am sesizat toate aspectele, n au zis nimic, nici nu mi au trimis altul.
Am bănuit ca ei au lucrat în acești 2 ani, sa facă tot felul de încercări reducă punctajul total și unde merge, merge, unde nu, a fost o greșeală. Le am sugerat și ce cred eu ca e greșit., plus faptul ca la stagiul complet nu mi au calculat 5 ani facultatea.
Pe talon datele sunt cele din decizia finala. Cred ca au calculat greșit și la pensia suplimentara, sunt niște date suspecte acolo.
Nu știu ce sa fac, sa mai aștept sa vad cum va fi cu noua lege,? Le am dat deja 2bmailuri prin care am contestat punctajul total chiar a doua zi, am revenit cu email peste alte 4 zile.
Mai scriu și eu pe unde pot ca să ai aflu opinii și păreri. Eu când am primit prima decizie deja calculasem manual tot punctajul. Pentru asta am contestat la judecătorie. Buletinul de calcul este și format diferit fata de 2004.
Carp Mircea a scris:
Eu cred ca buletinul de calcul este cel aferent pensiei anticipate partiale.