avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Porumbelul de la vecinul de deasupra (bloc cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Porumbelul de la vecinul de deasupra (bloc cu apartamente)

O cunostinta sta intr-un bloc turn. Un vecin de deasupra lui are balconul inchis, iar langa balconul vecinului si-au facut cuib niste porumbei (scot pui in fiecare an). De la acesti porumbei ajunge mizerie pe geamul cunostintei si o deranjeaza. Vecinul are fereastra fixa pe partea aceea (nu se deschide geamul) si nu este de acord sa permita sa i se scoata geamul pentru a goni porumbei si astupa cuibul. Exista vreo posibiltate ca vecinul sa fie obligat sa coopereze? Sau, daca nu coopereaza, se poate chema o echipa de alpinisti si obligat vecinul sa suporte cheltuielile?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:14, 31 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe vecina o deranjează, ea va suporta cheltuielile ca ea i-a si chemat.
Porumbeii nu sunt ai vecinului, nu vad de ce ar trebui sa suporte el.
Ultima modificare: Marți, 31 Octombrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuib de porumbei amk1243 amk1243 In balconul de la etajul 6, care nu este inchis si-au facut cuibul de mai multi ani niste porumbei. Vecinii de la etajul inferior au reclamat ca acestia fac ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o singură întrebare: - cui mĂ adresez? pentru ... HAV05 HAV05 Bună ziua, Am o singură întrebare: - CUI MĂ ADRESEZ? pentru următoarele probleme: 1, Anul trecut podul asociației a fost curățat datorită ... (vezi toată discuția)
Situatie cu un vecin Grace2 Grace2 Buna ziua. Pe partea din spate a blocului, unde am ferestrele apartamentului este o gradina in care au crescut si cativa copaci. In copaci se strang porumbei, ... (vezi toată discuția)