avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua. Apelul se consideră valabil şi trimis ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua. Apelul se consideră valabil şi trimis în termen ...

Bună ziua. Apelul se consideră valabil şi trimis în termen dacă este transmis instanței prin mail sau este obligatoriu să fie trimis semnat doar în original? Termenul se consideră împlinit şi la data trimiterii prin mail? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:07, 1 Noiembrie 2023
Apelul se consideră valabil şi trimis în termen si dacă este transmis instanței prin mail .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimitere prin posta sau online lotuss lotuss In ce art se prevede ce se poate trimite prin posta sau online la Judecatorii ,tribunale ,etc. si care sunt datele ce se considera in TERMEN,cele ale ... (vezi toată discuția)
Raspuns intampinare anemona34 anemona34 un raspuns la intampinare se poate depune electronic? (vezi toată discuția)
Comunicarea citatiilor prin e-mail Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am depus o cerere de apel care mi-a fost comunicata prin e-mail. Data trimiterii e-mailului a fost 28.01.2021, data la care eu am intrat pe email ... (vezi toată discuția)