avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită În ce măsură poate fi poprit salariul unui angajat ...
Discuție deschisă în Executare silită

În ce măsură poate fi poprit salariul unui angajat part-time? ...

În ce măsură poate fi poprit salariul unui angajat part-time?
Este vorba de o persoană care are sa ne de pensiei alimentară din urmă. Si s-a angajat part-time si nu i se mai poate pune oprire pe salariu
Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:13, 2 Noiembrie 2023
De ce spuneți că dacă lucrează 4 ore nu poate fi executat silit`?
Nu scrie în lege așa ceva.
Apelați la un executor judecătoresc, să-l execute silit pe datornic.
Nu contează că lucrează doar 4 ore, i se va pune poprire pe maxim 50% din venitul lunar net.

La executare silită n-are nici o relevanță timpul sau programul de lucru.
Plus că poate fi executat silit și pe alte bunuri mobile, cum ar fi mașina, sau imobilul.
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Alexandra Huminiuc Alexandra Huminiuc Cat ar trebui sa dureze executarea silita dupa ce a fost aprobata de judecatorie? (vezi toată discuția)
Poprire salariu pensie alimentara si cheltuieli de executare - limita maxima EmiB EmiB Buna ziua, intampin urmatoarea situatie si am nevoie de un sfat in materie. Unui angajat al societatii unde lucrez i-a fost instituita o poprire pe salariu ca ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc Emanuel Seretan Emanuel Seretan Am fost bolnav in 2011 , operat , a durat recuperarea ,ea aproximativ 5 ani , iar acum am ramas cu o forma de epilepsie . Aveam rate la BCR , nu le-am achitat ... (vezi toată discuția)