avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legea carei tari se aplica?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legea carei tari se aplica?

Buna ziua, pentru o fapta penala savarsita in Italia, se poate executa pedeapsa in Germania, resedinta actuala a faptuitorului?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:37, 1 Noiembrie 2023
Fapta se judeca in Italia dupa legea italiana. Eventuala condamnare se executa in Italia.
Intre Italia si Germania, membre UE exista intelegeri de extradare.
La cererea de extradare a persoanei cu resedinta actuala in Germania, persoana poate fi extradata din Germania in Italia unde va fi judecata si eventual condamnata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat in romania, pot executa in italia? maria43 maria43 as dori sa stiu daca un cetatean roman este condamnat definitiv pe teritoriul romaniei poate sa faca detentie pe teritoriul italiei fiind retinut in italia, ... (vezi toată discuția)
condamnat in romania arestat in italia yrynuca yrynuca Buna ziua, intrebarea este urmatoarea. fratele meu a fost arestat astazi in italia .a fost condamnat in romania pentru conducerea fara permis.(in anul ... (vezi toată discuția)
Mandat de arestare in romania si prins in italia marius marian marius marian buna seara am o nelamurire as dori sa stiu ce sar intimpla in continuare dupa ce am avut o condamnare cu fratele meu in 2007 si judecata in lipsa care a fost ... (vezi toată discuția)