avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Va rog sa ma ajutati intr-o privinta: eu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Va rog sa ma ajutati intr-o privinta: eu sunt casnica ...

Buna seara!
Va rog sa ma ajutati intr-o privinta: eu sunt casnica iar in cresterea si ingrijirea mea este un copil dintr-o relatie anterioara casatoriei actuale.
La serviciul sotului, angajatorul considera ca sotul meu nu are nicio relatie cu acest copil. In consecinta, angajatorul nu include si copilul in pachetul beneficii pentru familia sotului (gen abonament medical privat). Exista vreo lege care sa ne ajute in sensul includerii si copilului in pachetul de beneficii oferit de angajator? Multumesc de ajutor!
Cel mai recent răspuns: K.Ela , utilizator 17:55, 6 Noiembrie 2023
Nu exista lege care sa-l oblige pe angajator .
Multumesc pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adulter gabriel-dorin gabriel-dorin sotia mea vrea sa divorteze si ma acuza de adulter,pe buna dreptate.va rog mult sa-mi spuneti ce atrage dupa sine acest motiv de divort?mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor liliana elena liliana elena ma intereseaza si pe mine ce sanse are o mama de a i fi incredintat minorul, in conditiile in care aceasta a parasit caminul conjugal, se afla in strainatate ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu bunul dobandit in timpul casatoriei, desi are unic proprietar in acte? krisu krisu Va rog sa ma ajutati cu o lamurire in urdaoarea problema: un apartament care a fost cumparat dupa revolutie de la stat, ar. trecut in actul de proprietate doar ... (vezi toată discuția)