avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz de 20 zile lucratoare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz de 20 zile lucratoare

Buna ziua
Am primit o decizie de la 01.noiembrie cu privire la postul pe care am fost încadrat. Astfel firma dorește să scape de mine, din alte motive. As dori să știu ce cadru legal am conform codului muncii sa pot prelungi acest la suspendare cu doar 5 zile. Daca îmi iau CO sau CM se mai prelungește cu 5 zile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:39, 2 Noiembrie 2023
Concediu de odihna poate fi perioada de preaviz daca ambele parti sunt de acord, concediul medical se acorda pt boala si suspenda perioada de preaviz, preavizul se reia la data incetarii CM.
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2023
magiccom, utilizator
Deci , astfel, pentru un medical de 5 zile in perioada de preaviz, preavizul va li prelungit cu încă 5 zile

magiccom a scris:

Concediu de odihna poate fi perioada de preaviz daca ambele parti sunt de acord, concediul medical se acorda pt boala si suspenda perioada de preaviz, preavizul se reia la data incetarii CM.

Da, pentru un medical de 5 zile in perioada de preaviz, preavizul va li prelungit cu încă 5 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in perioada de preaviz coravio coravio buna ziua ! as dori sa stiu daca se poate lua concediu de odihna sau medical in perioada de preaviz (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical miraj miraj cum se calculeaza un concediu medical? eu asa am facut: am un concediu medical cu boala obisnuita - 6 zile am aflat cat este coantumul pe zi (suma ... (vezi toată discuția)
Demisie si concediul de odihna in acelasi timp ? danyk1 danyk1 Sunt in preaviz , iar in aceasta perioada am luat 8 zile de concediu de odihna . intrebarea mea este : daca mi s-a acordat legal CO ? ,sau mi se va ... (vezi toată discuția)