avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna seara, cum procedam in aceasta situatie: s a ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna seara, cum procedam in aceasta situatie: s a stabilit protest ...

Buna seara, cum procedam in aceasta situatie: s a stabilit protest pe perioada nedeterminata in institutie, dar am inceput o procedura de achizitie servicii ( SEAP).Intrerup demersurile si le reiau dupa finalizarea peotestului, dar cu prelungirea corespunzatoare a termenelor ?
Cel mai recent răspuns: emanuela86 , utilizator 16:18, 4 Noiembrie 2023
Ma puteti ajuta macar cu un sfat, daca exista sau nu o baza legala ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare durta cim din determinata in nedeterminata in institii de spectacole si concerte cristian_alex cristian_alex Buna seara, Am lucrat la un teatru de stat (institutie publica de spectcole) cu un CIM pe perioada determinata. Mi s-a modificat CIM-ul in durata ... (vezi toată discuția)
Când se aplica procedura de achizitie? soledad soledad Am facut acte adiţionale de prelungire a contractelor, pana la aprobarea bugetului. 1. As vrea sa stiu cand încep procedura de achiziţie pe SEAP, acum sau ... (vezi toată discuția)
Anunturi publicate pe seap de autoritati contractante mariusdrasovean mariusdrasovean Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, care este perioada minima legala (intre data publicarii anuntului pe SEAP si data limita de depunere a ofertelor) pentru ... (vezi toată discuția)