Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ar fi bun propriu, dar trebuie să aveți dovezi că ați schimbat un bun propriu cu un alt bun propriu.
Dacă puteți dovedi ce v-am spus mai sus nu intră la partaj.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
E prezumat a fi comun pt ca bu ati specificat la cumpărare de unde provin banii.
Va trebui ca la partaj sa faceti dovada ca ati cumparat cu bani proprii casa si sa cereri cota majorata sau 100%
A fost in urma cu 17 ani,nu stiam ce va urma.dar as putea dovedi ca am avut un apart inainte de casatorie.
gi-jane2 a scris:
E prezumat a fi comun pt ca bu ati specificat la cumpărare de unde provin banii.
Va trebui ca la partaj sa faceti dovada ca ati cumparat cu bani proprii casa si sa cereri cota majorata sau 100%
Mergeți la avocat ca sa nu o dati în bara.
Daca e o suma mare incercati sa va angajați avocat competent.Nu este genul de proces in care sa fie bine și cu avocati neexperimentați.
Puteti pierde dacă nu se stabilește ce ziceți și nu se dovedește la proces.
O sa achitați și o taxa mare, mai mare decât soția la proces și dacă nu plătiți riscati sa pierdeți...
Legea este complicată câteodată...
Partaj imobil
elena Dragomir
Am primit bani de la mama din vanzarea unui imobil si am cumparat un alt apartament. Eram casatorita. Acum doresc sa il vand dar trebuie sa fac partajul. ... (vezi toată discuția)
Divort
KOZMA TUNDE
SOTUL A AVUT O CASA INAINTE DE CASNICIE,ACEASTA CASA A FOST VANDUTA DUPA CE NE-AM CASATORIT .CU BANII PRIMITI AM CUMPARAT O ALTA CASA IN ALTA LOCALITATE.DACA ... (vezi toată discuția)