avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca s -a făcut succesiunea in instanță o mai poți ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca s -a făcut succesiunea in instanță o mai poți deschide ...

Daca s -a făcut succesiunea in instanță,o mai poți deschide peste ani și la notar! O poți face de mai multe ori ptr.acelasi autor?!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:00, 5 Noiembrie 2023
Nu.
Daca au mai rămas bunuri succesorale se poate sa va adresați la instanță.
Insa, nu se poate redezbate ceea ce s-a dezbatut anterior.
Se pot face acte juridice dacă se vor schimbări juridice.
Legea va conferă dreptul de a merge cu actele la avocat.

București 2023
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Noiembrie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cred ca ar trebui sa dati detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pe scurt: dupa 7 ani de litigiu a fost anulat testamentul. ... Popval Popval Buna ziua, Pe scurt: dupa 7 ani de litigiu a fost anulat testamentul. Sunt 4 mostenitori care vor impartii masa succesorala. In timpul procesului s-a ... (vezi toată discuția)
Locuiesc in canada- cum fac succesiunea? mmdinu mmdinu Bun gasit, Va deranjez si eu cu o problema pe care nu stiu de unde sa o apuc. Locuiesc in Canada de ceva ani. Tatal meu a decedat in urma cu aproape 3 ... (vezi toată discuția)
Sunt legatarul universal al unei persoane care nu a dezbătut succesiunea după moartea părinților săi. am dreptul de a face eu asta? Andrei9191 Andrei9191 Buna ziua..sunt unicul mostenitor,ne-ruda,al unei persoane.Aceasta din cunostintele mele nu si a dezbatut succesiune de pe urma parintilor dansului.fiind numit ... (vezi toată discuția)