avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Tatal meu a decedat in 2016. Sunt singura ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Tatal meu a decedat in 2016. Sunt singura fiica. Nu ...

Buna ziua
Tatal meu a decedat in 2016. Sunt singura fiica. Nu am facut succesiunea pentru mostenire. Este posibil sa fi pierdut dreptul de a o face in viitorul apropiat? Este posibil sa fi fost facuta succesiunea de fratii lui, nepotii sau rudele de gradul 2? Si daca da, cum as putea sa reintru in drepturile legale?
Multumesc frumos
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: 1nicoleta2 , utilizator 14:39, 5 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la notarul care este cel mai apropiat de casa tatălui, și faceți cererea de dezbatere a succesiunii.
Multumesc mult

Dapix a scris:

Mergeți la notarul care este cel mai apropiat de casa tatălui, și faceți cererea de dezbatere a succesiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! - mostenire, succesiune ela112 ela112 Parintii mei sunt divortati , bunica mea din partea tatalui a decedat , in urma ei a ramas un apartament , as dori sa stiu intru cu ceva drepturi de ... (vezi toată discuția)
Intrebari legate de o mostenire bluehillday bluehillday Buna ziua. bunicii mei din partea tatalui,cu care nu am tinut legatura de multa vreme, au murit recent. tatal meu a murit in 2007,iar astazi am fost contactat ... (vezi toată discuția)
Mosteniri drept de proprietate nico radu nico radu buna ziua incep prin a va spune ac mama a decedat in 2003 atunci nu am facut succesiunea .in urma ei am ramas eu ,fratele meu care a decedat si el in 2007 ... (vezi toată discuția)