avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Facilitati microintreprindere?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Facilitati microintreprindere?

Buna ziua,

Am o firma care presteaza servicii de inginerie si arhitectura. Nu am nu stiu ce profituri . As putea spune ca asigur o existenta onorabila pentru familie. Sunt singur in firma. Am pus la dispozitie firmei totul -o incapere, mobilier, autoturism, calculator. Eu ca persoana fizica platesc curentul, caldura, apa. Deci totul este in comodat. Nu am cheltuieli deosebite .
As dori sa cumpar 300 mp intr-o zona la 30-40 km de oras si sa fac o constructie modesta - o incapere pentru birou, un oficiu, o incapere pentru arhiva/biblioteca, o incapere pentru odihna, grup sanitar si baie. Posibil din containere.
Intrebari :
Pot sa fac prin firma aceste lucrari ?
Ce sustinere am din partea statului - de ex, taxe, impozite mai mici ?
Cum va fi posibil ca membrii familiei mele sa intre in posesia bunurilor daca firma se va defiinta ?
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 5 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Alegere sediu firma cristinamariav cristinamariav Vreau sa imi deschid o firma avand ca activitati consultanta (in oil & gas eu fiind inginer chimist cu specializare in risk management) precum si scoala ... (vezi toată discuția)
Repartitoare telecomandate ? Tiberiu Lazar Tiberiu Lazar Buna ziua, Repartitoarele de caldura (Siemens) au fost montate la inceputul lui 2005. Cele din baie si bucatarie , nu mai aratau corect (amestec de ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli incalzire bloc (bransati + debransat + set) rwkovacs rwkovacs Buna ziua, Conform Ordinul presedintelui A.N.R.S.C. nr. 343/2010, comitetul asociatiei de prop., a luat decizia sa plateasca firma ISTA pentru inventarierea ... (vezi toată discuția)