avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestatie avertisment disciplinar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestatie avertisment disciplinar

exista vreun formular pentru contestatie avertisment disciplinar?multumesc anticipat.....chiar am nevoie:((
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 12:17, 30 Ianuarie 2010
se va numi contestatie decizie sanctionare... un model aici:
[ link extern ]
Nu este un formular tip. Datele de identificare ale dvoastra si ale angajatorului, expunere, argumentele ce sustin contestatia.
se va numi contestatie decizie sanctionare... un model aici:
[ link extern ] >
=D>
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2010
ContSters42179, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment/sanctiune disciplinara danielandrei danielandrei Buna ziua, in cazul in care dorim sa dam un avertisment scris unui angajat pentru nerespectarea sarcinilor de serviciu, cum se procedeaza? Multumesc (vezi toată discuția)
Avertisment scris mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, As dori sa imi dati si mie un model de avertisment scris, pentru neindeplinirea sarcinilor de serviciu. Se face intai un referat de catre cel ... (vezi toată discuția)
Penalizare abuziva craciuniliutza craciuniliutza Buna Ziua. Doresc sa stiu daca exista in Codul Muncii un articol, in baza caruia pot fi sanctionat de patronul firmei, pentru IGNORANTA??? Mai precis, in ... (vezi toată discuția)