avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, Am facut o reclamație la ANPC in data de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, Am facut o reclamație la ANPC in data de 19.09.2023 ...

Buna seara,

Am facut o reclamație la ANPC in data de 19.09.2023 la care am primit număr de înregistrare. Nici pana in ziua de azi nu am primit raspuns. Am incercat sa sun pe numerele de telefon afișate pe site, insa surpriza, nu raspunde nimeni.
Mi se pare bataie de joc.
Cum as putea face sa ii trag la răspundere?
Am ajuns la limita răbdării.
Nu mi se pare deloc normal ce se intampla.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 07:03, 9 Noiembrie 2023
Buna dimineața!
Pe site-ul ANPC găsiți numerele de telefon de la toate comisariatelor din țara. Căutați comisariatul județean de pe raza unde domiciliați și luați legatura cu ei. Dacă totuși nu va răspund, luați legatura cu comisariatul regional care are in subordine comisariatul județean de pe raza unde locuiti. Ma îndoiesc sa nu va răspundă chiar nimeni.
Succes și numai de bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anpc - nu exista protectia consumatorului laurasimona laurasimona Buna ziua , as dori ajutorul intr-o situatie legata de ANPC. in data de 22 februarie am avut nevoie sa fac o plangere/ solicitare la ANPC. am sunat de ... (vezi toată discuția)
Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)
Cum trimite opc-ul invitatie justme1p justme1p buna ziua. am si eu o intrebare. am primit un mail cu o invitatie la opc cum ca am o reclamatie. in mail este un document cu invitatia la sediul anpc insa mi ... (vezi toată discuția)