avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Nu stiu daca s-a mai pus aceasta intrebare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Nu stiu daca s-a mai pus aceasta intrebare insa, daca ...

Buna ziua!
Nu stiu daca s-a mai pus aceasta intrebare insa, daca deja exista un topic pe subiectul de care sunt interesata, va rog sa ma directionati, iar daca nu exista inca, am nevoie de un raspuns...

Asadar, am angajati la o firma cativa cetateni indieni cu CIM pe perioada nedeterminata si doresc sa stiu daca este vreo prevedere in lege pentru mentinerea acestora in campul muncii cel putin 1 an de zile de la angajare sau angajatorul, poate, in cazul in care acesti cetateni nu satisfac nevoile acestuia, sa le desfaca CIM-ul pe perioada probei, perioada mentionata in CIM de altfel?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: salonbluebridal , utilizator 09:32, 7 Noiembrie 2023
Nu exista nicio astfel de prevedere .
ok, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe perioada determinata otiliabb otiliabb Buna ziua, am un contract de munca incheiat cu un angajator pe o perioada de 1an. Intrebarea este ,de cate ori se poate prelungii acest contract sau cand se ... (vezi toată discuția)
Posibilitate transformare cim din nedeterminat in determinat in perioada de proba mitici mitici Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in umatorul caz: Am angajat o persoana pe perioada nedeterminata, cu o perioada de proba de 90 zile. In timpul perioadei ... (vezi toată discuția)
Contestatie desfacere cim carllod carllod Este adevarat ca, chiar si cazul in care un angajat este prins ca fura (camere de luat vederi sau flagrant delict realizat de portar si agent de paza) ... (vezi toată discuția)