avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Am niste bani cash pe care i-am facut prin ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Am niste bani cash pe care i-am facut prin munca la ...

Buna ziua! Am niste bani cash pe care i-am facut prin munca la zi de-a lungul ultimului an. Vreau sa-i dau tatalui meu acesti bani pentru a achita avansul unui leasing la o masina. Vreau sa stiu daca este nevoie sa declar aceasta suma sau ce masuri legale trebuie luate.
Cel mai recent răspuns: spanish , utilizator 18:22, 7 Noiembrie 2023
Sub ce forma vreti sa ii dati de tot, imprumut?
Suma pe care ati strans-o nu trebuie declarata
Vreau sa-i dau banii mei stransi pentru a putea el achita un avans la un leasing la o masina. Pana la ce suma nu trebuie declarati? Ma gandesc ca firma care ofera leasing ul o sa ceara o dovada sa vada de unde are taica miu banii respectivi. Vreau sa i dau de tot banii si vreau sa i dau cash pentru a si lua el masina.

gi-jane2 a scris:

Sub ce forma vreti sa ii dati de tot, imprumut?
Suma pe care ati strans-o nu trebuie declarata

nu vreti sa spuneti nici suma, nici daca ii donati sau imprumutati...
Suma de 8000 de euro si vreau sa i donez.

gi-jane2 a scris:

nu vreti sa spuneti nici suma, nici daca ii donati sau imprumutati...

Pentru linistea dumneavoastra si a lui, faceti un act de donare prin notariat. Pentru cativa lei aveti o garantie pentru orice caz. Aveti un loc de munca, nu veti fi intrebat de unde aveti banii: sunt economii din salar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare de leasing crissybmw crissybmw Buna ziua, am o "problema" daca pot spune asa. Am un amic care a fost director de vanzari la Bcr Leasing si si-a cumparat o masina in lesing, bineinteles cu ... (vezi toată discuția)
Doresc sa il imprumut pe fiul meu cu o suma mai mare de bani ... braun braun doresc sa il imprumut pe fiul meu cu o suma mai mare de bani prin transfer bancar. este bine sa ii fac donatie la notar sau un contract de imprumut? ce ... (vezi toată discuția)
Imprumut nerestutuit de 10 ani de un descendent. mai pot recupera ... dorotheea dorotheea Imprumut nerestutuit de 10 ani de un descendent. Mai pot recupera banii, prin lege? (vezi toată discuția)