avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire privind obtinerea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire privind obtinerea indemnizatiei ...

Buna ziua,
Am urmatoarea nelamurire privind obtinerea indemnizatiei pentru crestere copil.
Perioada de 12 luni de salariu din ultimele 24 de luni trebuie sa fie succesiva sau nu este o conditie obligatorie ?
Adica daca in ultimii doi ani am fost angajat 10 luni consecutive si 2 luni la alt angajator, este o problema ?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:48, 8 Noiembrie 2023
Nu este o conditie obligatorie.

Este posibila si acceptata aceasta situatie : in ultimii doi ani angajat 10 luni consecutive si 2 luni la alt angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, pentru calculul indemnizației de creștere a copilului... ... MB Marius MB Marius Bună ziua, pentru calculul indemnizației de creștere a copilului... În ultimile 24 luni am realizat 12 luni lucrate dar nu consecutiv. (anterior nașterii ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate/ de crestere copil Valias Valias Buna ziua, O prietena de-a mea, insarcinata in 7 saptamani, are contract de munca (perioada determinata) din 29 octombrie 2012. Data aproximativa a nasterii ... (vezi toată discuția)
Indemnizația creștere copil Steliana90 Steliana90 Buna seara! Am o mare nelamurire: la indemnizatia pt crestere copil, trebuie sa ai lucrate 12 luni consecutive sau se pot cumula 12 luni in decursul celor 24 ... (vezi toată discuția)