avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare judecătorească pentru un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare judecătorească pentru un contract de prestări servicii(banca ...

Executare judecătorească pentru un contract de prestări servicii(banca celule stem).
Data plății ultimei facturii a fost 21.03.2018. Se poate invoca dreptul de prescripție?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:14, 7 Noiembrie 2023
Mergeți cu actele la un av trebuiesc verificate mai multe aspecte,oricum o eventuala prescriptie se poate invoca pe calea unei contestații la executare.Depinde dacă mai sunteți în termen etcetc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare sentinta judecatoreasca de catre executor alanss alanss Buna ziua! Am o decizie judecatoreasca de anulare a actelor de executare silita pentru un credit de nevoi personale. Pentru o luna executorul judecatoresc a ... (vezi toată discuția)
Contestare executare silita Laur_entiu Laur_entiu Buna seara. Am avut un card la o banca pe care nu l-am mai achitat de mult timp. Acum 2 zile am primit acasa un plic de la un BEJ prin care ma anuntau ca a ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu daca ma incadrez in termenul de prescriptie al unei datorii cochintu cochintu buna ziua.as dori sa ma informez asupra unui anumit lucru.am achizitionat in anul 2006 un card de cumparaturide la o anumita banca cu care am achizitionat un ... (vezi toată discuția)