avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Respingere Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Respingere Somaj

In anul 2007 am lucrat pe perioada determinata de 3ani (avand o vechime totala pe cartea de munca de 13 ani, neintrerupta). DIn momentul incetarii contractului de munca pana cand am nascut au trecut 3 luni si am beneficiat de concediu prenatal platit de casa de asigurari ( 85% din salariul avut), ulterior am avut indemnizatia de crestere copil(2 ani). Expirand aceasta perioada am depus cerere pentru somaj care a fost respinsa pe motivul "LIPSA STAGIU, CF .L. 76/2002.AER.34(1)LIT.A".
Am citit legea pe internet dar nu m-am dumirit care este motivul exact pentru care mi-a fost refuzata cererea pentru somaj.
Astept raspuns, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: veronicad , utilizator 14:05, 1 Februarie 2010
Dupa incetarea CCC,nu am lucrat niciunde, Iar actele pentru somaj le-am depus in data de 28/12/2009, si am primit negatia in data de 11/01/2010.Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? luciamonica luciamonica Pot beneficia de indemnizatie de somaj in urmatoarea situatie? Pana in 29 iulie 2013, am fost in concediu de ingrijire a copilului apoi din 01.10.1013 m-am ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc si contract pe perioada determinata aipopescu aipopescu Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: sunt profesoara si am lucrat neintrerupt din 01.09.2003 si pana in 09.03.2009 ( am avut mai multe contracte ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de venituri pentru somaj ralucaene ralucaene buna ziua. Ma numesc Raluca si intampin o problema.. pana la data de 28 ian 2015 am beneficiat de indemnizatie crestere copil pe durata de 2 ani. ulterior am ... (vezi toată discuția)