avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua ! Am primit preaviz de la angajator,de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua ! Am primit preaviz de la angajator,de restrângere ...

Bună ziua ! Am primit preaviz de la angajator,de restrângere a activității acestuia,cu consecința desființarii postului pe care eram angajat.Preavizul este semnat și ștampilat,dar nu poartă și numele și prenumele celui care l-a inițiat.Are acest document valoare juridică? Este semnat "director de magazin" ,fara mentiunea numelui acestuia.Societatea are un administrator legal,nu cred ca directorul de magazin sa poata semna astfel de documente.Dvs cum vedeti speta ?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2023
valer67, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:55, 8 Noiembrie 2023
Corect este ca administratorul sa semneze acea instiintare ... este posibil ca si un director de magazin sa semneze numai daca are atributii in acest sens sau delegare de competenta in aceste situatii.
Numele celui care semneaza nu este obligatoriu sa apara in document ?
Nu exista text de lege care sa mentioneze ce sa cuprinda instiintarea de preaviz ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva david - adrian1 david - adrian1 am fost concediat ca urmare a desfiintarii postului de director economic din motive de restrangere a activitatii in conformitate cu art 65 codul muncii. actul ... (vezi toată discuția)
Poate ca viceprimarul y sa semneze in locul celuilalt viceprimar x ? Jeg Jeg Vreau sa specific ca in acele instiintari scrie doar Viceprimarul X si la a doua instiintare apare vizibil ca semnatura e total diferita si apartine celuilalt. ... (vezi toată discuția)
Forma unei notificări klaudya1974 klaudya1974 Buna seara! O notificare a unei persoane juridice, care este adresată unei institutii publice, ce forma trebuie sa îmbrace? As vrea sa știu, in principal, ... (vezi toată discuția)