avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Am dreptul conform CIM sa beneficiez de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Am dreptul conform CIM sa beneficiez de concediu ...

Bună seara! Am dreptul conform CIM sa beneficiez de concediu fără plata pt o perioada de 30 de zile?Sau în ce condiții pot obține acest concediu?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:15, 9 Noiembrie 2023
Daca in c.i.m. se mentioneaza ca aveti dreptul la concediu fără plata pt o perioada de 30 de zile, atunci puteti beneficia.

Daca nu aveti asa ceva mentionat, atunci verificati in Regulamentul intern .
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in perioada de proba alexfed13 alexfed13 Buna ziua! Trebuie sa mentionez inca de la inceput ca nu dispun de experienta in reglementari de rutina ale unui job.Fiind foarte tanar si speriat,sper sa ma ... (vezi toată discuția)
Concediere persoana cu grad de handicap 77vnt 77vnt Bună ziua, am fost concediat de la o firma cu câteva zile înainte să fac 3 luni de muncă, și sunt persoană cu grad de handicap. Am fost concediat din ... (vezi toată discuția)
Suspendare de drept cim - concediu de maternitate sebi7 sebi7 Buna ziua As avea mare nevoie de opinia dvs juridica in situatia urmatoare: Firma la care lucrez acorda o prima de rezultat in fiecare an (in luna Mai), ... (vezi toată discuția)