Buna seara, eu am mai pus intrebari la acest forum ,dar sunt foarte bulversat de situatia in care sunt.Sunt nevoit sa anulez certificatul de mostenitor al fratelui care nu m -a anuntat ca in 2011 a dezbatut succesiunea dupa parinti . Am intrat in posesia CF si apare numele fratelui cu cota 1/1 din imobil ,locul fiind al primariei. El a murit in 9 octombrie acest an,in afara de copilul lui are drept si sotia la casa parinteasca ? Inca ceva ,mai sunt 3 nepoti din partea altui frate. Nu stiu daca au fost anuntati macar ei cand s -a facut succesiunea..Daca spre exemplu au fost si au semnat ca refuza mostenirea ,mai pot veni din nou la rejudecarea succesiunii sau ramane valabil ce a semnat prima data.Va multumesc.
Dacă nepoții au dat declarații de renunțare la notar, nu mai au niciun drept.
Da, cumnata dvs își va moșteni soțul, în calitate de soție supraviețuitoare, având dreptul la 1/4.
Situațiile complexe se lămuresc nu pe un forum ci consultând un avocat,prezentându-se i toate actele,povestind întreaga situatie etc.Costul unei consultații este modic și va scăpa de orice , bulversare"ulterioara..
Dezbaterea mostenirii
nefis
buna ziua.
va rog sa-mi spuneti ce se poate face in cazul in care sotia a decedat si terenul si casa a ramas a sotului si a celor 2 copii.Copii vor sa vanda ... (vezi toată discuția)