avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, eu am mai pus intrebari la acest forum ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, eu am mai pus intrebari la acest forum ,dar sunt ...

Buna seara, eu am mai pus intrebari la acest forum ,dar sunt foarte bulversat de situatia in care sunt.Sunt nevoit sa anulez certificatul de mostenitor al fratelui care nu m -a anuntat ca in 2011 a dezbatut succesiunea dupa parinti . Am intrat in posesia CF si apare numele fratelui cu cota 1/1 din imobil ,locul fiind al primariei. El a murit in 9 octombrie acest an,in afara de copilul lui are drept si sotia la casa parinteasca ? Inca ceva ,mai sunt 3 nepoti din partea altui frate. Nu stiu daca au fost anuntati macar ei cand s -a facut succesiunea..Daca spre exemplu au fost si au semnat ca refuza mostenirea ,mai pot veni din nou la rejudecarea succesiunii sau ramane valabil ce a semnat prima data.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bramen , utilizator 08:41, 9 Noiembrie 2023
Da ,de ieri am angajat si un avocat.
Multumesc frumos doamna avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - certificat calitate de mostenitor, mandat-imputernicire Epuree Epuree Ziua ziua, Vream sa dezbatem succesinea pe ambi parinti, suntem 5 frati, din care: - un frate mort (predecedat) inaintea ambilor parinti ( la rindul lui ... (vezi toată discuția)
Succesiune /informatii bluesky1 bluesky1 este vorba despre o situatie mai complicata: fratele mamei a murit acum cativa ani, in urma lui a ramas sotia lui ( nu s -a facut succesiune dupa el), anul ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii nefis nefis buna ziua. va rog sa-mi spuneti ce se poate face in cazul in care sotia a decedat si terenul si casa a ramas a sotului si a celor 2 copii.Copii vor sa vanda ... (vezi toată discuția)