avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... baza de calcul concediu medical imediat dup CCC Buna ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

baza de calcul concediu medical imediat dup CCC Buna ziua! O ...

baza de calcul concediu medical imediat dup CCC

Buna ziua!
O salariata, imediat in ziua reinceperii activitatii dupa CCC, a prezentat concediu medical, cod indeminzatie 09 - ingtijire copil bolnav - cim cu norma intreaga
baza de de calcul este din ultimele 6 luni din indemnizatia de CCC

fiind un grup de firme, mai are un cim cu timp partial de 4 h - la care are o copie conf cu originalul , a concediului medical. La acest cim cu timp partial, care este baza de calcul a concediului medical, ca nu pot fi tot cele 6 luni din CCC, ca se dubleaza ...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:50, 10 Noiembrie 2023
Baza de calcul este aceeasi ... În situația în care la stabilirea celor 6 luni din care, potrivit legii, se constituie baza de calcul al indemnizațiilor se utilizează perioadele asimilate stagiului de asigurare (perioada CCC) , venitul care se ia în considerare este cuantum,ul indemnizației pentru creșterea copilului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical dupa concediu pentru cresterea copilului ralaurora ralaurora Buna zua, va rog mult, as avea o intrebare, daca se poate sa ma ajutati: Am iesit din concediu de crestere copil si am intrat in concediu medical. In ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cod 09 ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, am urmatoarea speta si nu stiu cum sa o rezolv: o angajata a efectuat concediul medical medical cod 08 sarcina si lauzie 126 zile. Ultima zi de ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil cod 09 danet danet buna ziua, se poate intra in concediu ingrijire copil cod 09 imediat dupa perioada de sarcina si lauzie , iar dupa cele 45 zile de concediu medical sa se ... (vezi toată discuția)