avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Societate cu cod CAEN horeca plateste 3% sau 1%?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Societate cu cod CAEN horeca plateste 3% sau 1%?

O societate care are cod CAEN horeca dar nu a inceput activitatea,nu are inca venituri,nu are inca salariati(constriesc si amenajez casutele) plateste 3% sau 1%?
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:15, 11 Noiembrie 2023
Pentru a fi microîntreprindere o societate comercială trebuie să angajeze un salariat cu normă întreagă sau echivalentul acestuia în maxim 30 zile de la înmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. srl, microintreprindere, neplatitoare de tva, are ... azdrentu azdrentu Buna ziua. SRL, microintreprindere, neplatitoare de TVA, are ca obiect de activitate codul CAEN 5520: Facilitati de cazare pentru vacante si perioade de ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trebuiesc indeplinite pentru pastrarea statutului de microintreprindere (impozit pe venit) ? mihai_pirjol mihai_pirjol Buna ziua, am cateva nelamuriri referitoare la pastrarea statului unei microintreprinderi ca platitoare de impozit pe venit. Conform Cod Fiscal ... (vezi toată discuția)
Angajatii de la microintreprinderi anonim anonim Daca exista o societate care este microintreprindere cu un angajat,cu norma intreaga (8 ore/zi).In data de 01.02.2004 inceteaza contractul de munca si se ... (vezi toată discuția)