avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 firma interim
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

firma interim

buna ziua, as dori sa stiu ce domeniu de activitate imi trebuie pentru a infiinta o firma gen interim, precul cele din franta in sensul de a avea angajati din orice domeniu si a-i pune la dispozitie unor beneficiari prin contract? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 16:34, 30 Ianuarie 2010
Conform art. 87 al.3 din Codul muncii, "Agentul de munca temporara este societatea comerciala autorizata de MMSS, care pune provizoriu la dispozitia utilizatorului personal calificat si/sau necalificat pe care il angajeaza si salarizeaza in acest scop.Conditiile de infiintare si functionare, precum si procedura de autorizare a agentului de munca temporara se stabilesc prin hotarare a Guvernului"

Cod CAEN 7820
Bafta!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2010
Mihail Cazacioc, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare firma inchiriere ospatari ionash ionash buna seara, vreau sa deschid o firma de inchiriere ospatari pentru diverse evenimente, si vreau sa aflu ce cod caen pot sa utilizez pentru acest tip de ... (vezi toată discuția)
Plasare personal Greenyvy Greenyvy Am intalnit recent un caz care m-a bulversat si as dori sa ma ajutati sa inteleg situatia mai bine, eventual sa vad aspectul juridic din spatele ... (vezi toată discuția)
Agent munca temporara - munca temporara in strainatate MihaiTN MihaiTN Buna ziua, Am o nelamurire, si sper sa ma ajutati. Anul trecut am deschis, in Constanta, o agentie de recrutare si plasare forta de munca. In ... (vezi toată discuția)