avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sara buna ,daca am primit minuta pe 07-11-2023 ,îmi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sara buna ,daca am primit minuta pe 07-11-2023 ,îmi spuneți ...

Sara buna ,daca am primit minuta pe 07-11-2023 ,îmi spuneți și mie va rog când sunt gata cele 10 zile de apel , mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Iulianmariu , utilizator 16:36, 14 Noiembrie 2023
Buna ziua, ultima zi de depunere este pe 20.11.
Vă mulțumesc frumos , știți cumva daca mai întâmpin ceva la politia rutiera pentru restituirea permisului? Cam cat timp ar mai dura până as recupera permisul Mulțumesc frumos

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, ultima zi de depunere este pe 20.11.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Una ziua! am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura ... Andrei123564 Andrei123564 una ziua! Am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura pe 20-10-2020 și a ramas definitiva pe 4-11-2020. Am fost sa cer hotărârea definitivă pt ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permis suspendat Ionuttache Ionuttache În urma conducerii cu permisul suspendat am fost condamnat la 6 luni inchisoare si amanarea pedepsei la 2 doi ani de supraveghere.au trecut si cele 10 zile in ... (vezi toată discuția)
In urma contestatiei la contraventie cu suspendare permis o luna, ... liniuta liniuta In urma contestatiei la contraventie cu suspendare permis o luna, pot apela la O.U.G. 83/2020 , pt a sari peste solicitarea de grefa ? daca duc personal ... (vezi toată discuția)