avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am primit adeverinta de celibat de la primarie (am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am primit adeverinta de celibat de la primarie (am inteles ca ...

Am primit adeverinta de celibat de la primarie ( am inteles ca se mai numeste si anexa 9) . O sa am nevoie de ea in Turcia unde doresc sa ma casatoresc.Problema este ca in aceasta adeverinta scrie ca pe marginea certificatului meu de nastere sunt operate urmatoarele mentiuni . Casatorita la data de..... divortata la data de..... Nu scrie ca la data actuala nu sunt casatorita sau ceva sa reieasa ca in momentul de fata nu sunt casatorita.Cand i-am intrebat pe cei de la starea civila de la primarie despre acest aspect , ei au spus ca se subintelege. Credeti ca o sa am probleme la primarie in Turcia si ei nu vor subintelege asta?
Cel mai recent răspuns: RoxanaRRR , utilizator 10:33, 15 Noiembrie 2023
Da, se subinteklege si nu vor fi probleme ..intrucat , este mentionat ca sunteti divortata.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmeaza sa ma casatoresc in turcia. autoritatila din romania ... RoxanaRRR RoxanaRRR Urmeaza sa ma casatoresc in Turcia. Autoritatila din Romania mi-au zis ca am nevoie doar de certificatul de nastere si de casatorie multilingv in care se ... (vezi toată discuția)
Certificat de celibat catycucerescu catycucerescu Buna ziua. Fiti amabili, unde as putea obtine un certificat de celibat in care sa se indice: \"Eliberam prezenta pentru a-i folosi la incheierea casatoriei in ... (vezi toată discuția)
Casatorie in germania micatalin71 micatalin71 As dori sa imi spuna si mie cineva ce inseamna urmatorii termeni: 1. declaraţia de celibat 2. certificatul de celibat 3. Certificatele de stare civilă ... (vezi toată discuția)