avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Facturare prestari servicii export
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Facturare prestari servicii export

Buna ziua, suntem SA si prestam servicii de proiectare pt tari din UE. Pana la 31.12.2009 emiteam factura in EURO fara TVA cu mentiunea neimpozabila in Romania. As dori sa stiu daca in noul Cod fiscal sunt modificari majore in cazul prestarilor de servicii, mai precis daca se schimba ceva in modul de facturare si declarare a veniturilor din prestari servicii.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: carsim4 , utilizator 15:16, 2 Februarie 2010
Taxa pe Valoare Adaugata din OUG 109/2009
www.avocatnet.ro/content/art...

multumesc pt raspuns.
Am inteles ca: conf Cod fiscal 2010 ca locul prestarii serviciilor catre o persoana impozabila este considerat a fi locul unde pers impozabila isi are sediul (UE), factura se emite fara TVA si se declara in 390.
taxarea inversa se aplica si de cine?
sper sa mai primesc un raspuns ca sa inteleg mai bine ce am de facut....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxare inversa contawest contawest Buna ziua, Pentru o prestare de servicii catre un beneficiar care nu este stabilit in comunitate locul prestarii este unde beneficiarul are resedinta,factura ... (vezi toată discuția)
Decont tva- prest. servicii. catre pers.neimpozabile din ue adriana.r adriana.r Sunt pfa neplatitoare de tva, prestez servicii informatice, Am primit un cod tva conf. art 1531 CF pt. prestare serv. informatice catre UE. Daca am un ... (vezi toată discuția)
Regimul tva la facturile externe intracomunitare alexj alexj SC [b]neplatitoare de TVA[/b] in Romania, [b]inregistrata in ROI in scopuri TVA[/b] doreste sa stie cum se emit facturi externe pentru prestari servicii ... (vezi toată discuția)