avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, sunt in concediu pentru cresterea copilului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, sunt in concediu pentru cresterea copilului in varsta ...

Buna ziua, sunt in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, am CIM suspendat la serviciu, pot sa ma intorc la serviciu pentru o saptamana si apoi, dupa aceasta saptamana sa revin la CIC?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 13 Noiembrie 2023
Mai mare daraua decat ocaua , cum s-ar spune ...puteti face asa ceva, credeti ca angajatorul accepta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea din cic adriana_gianina adriana_gianina Buna Ziua, am si eu o intrebare.Momentan sunt in CIC pana la 07.10.2010 dar am vrut sa ma reintorc la servici mai repede.Dupa multe cercetari mail-uri trimise ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere in concediu de ingrijire a copilului pana la 2 ani lorena8 lorena8 Buna ziua, Va rog sa imi dati si mie un sfat in legatura cu urmatoarea situatie: Acum8 luni m-am intors la serviciu din CIC, copilul meu urmand sa ... (vezi toată discuția)
Revenirea din concediu pentru creºtere copilului în vârstã de pânã la 2 ani. chrisbia30 chrisbia30 Bună ziua, Am tot căutat pe internet despre problema care o voi expune mai jos dar am găsit ceva vag sau păreri contradictorii. Un salariat a intrat în ... (vezi toată discuția)