avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acord pt părăsirea tarii pt minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acord pt părăsirea tarii pt minori

Pt acordul de parasire a tarii pt minori,se poate face în Germania la un notar public? Mentionez ca minorii sunt in România și vor veni în excursie în Germania însoțiți de bunica.Au deja acordul tatălui care se afla în România, și mai ai nevoie de acordul mamei din Germania. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:48, 15 Noiembrie 2023
Se poate face dar tb tradus si apostilat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor in strainatate-tatal plecat ContSters174925 ContSters174925 Cuplu necasatorit legitim, au un copil minor de 5 ani, copilul purtand numele tatalui. Se poate sa paraseasca copilul tara (in Bulgaria) doar impreuna cu mama ... (vezi toată discuția)
Imputernicire insotire minor pop_maria pop_maria doresc sa stiu ce fel de imputernicire trebuie sa fac mamei mele pentru a putea venii cu copilul meu in afara tarii acolo unde urmeaza sa lucrez de luna ... (vezi toată discuția)
Trebuie tradusa si legalizata procura minor pt. iesire din tara? Moon-Tea Moon-Tea Buna ziua, incerc s-o iau pe sora mai mica (minora, 15 ani) intr-o excursie in afara tarii cu masina (sunt major). Stiu ca avem nevoie de la parinti de ... (vezi toată discuția)