avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inchiriere loc de parcare.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchiriere loc de parcare.

Buna ziua! Este legala inchirierea locului de parcare primit/luat/inchiriat de la primarie?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:12, 14 Noiembrie 2023
Legal nu,deoarece în contractul.incheiat cu primaria mai mult ca sigur nu exista o clauza care sa permită subinchirierea.,,La mica înțelegere e posibil orice dar dacă în zona e lupta pe locuri e posibil sa va treziți cu sesizări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subinchiriere loc parcare zorpika zorpika Buna ziua! Pot subinchiria un loc de parcare luat de la primarie? E ok daca primesc incasari pe urma lui? Multumesc, o zi frumoasa! (vezi toată discuția)
Bariera auto si dreptul la acces mahi mahi Buna. Este prima oara cand va scriu asa ca am sa va rog sa-mi iertati stangacia in exprimare. Problema mea este urmatoarea: eu locuiesc ca si chirias ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant ariadnalorena ariadnalorena Buna! Am si eu o problema si nu stiu cum sa o scot la capat. Am inchiriat un apartament in Timisoara dar nu stau decat 3-4 zile pe saptamana, nu as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)